Festivalinfo

Maximera din upplevelse av Ljungbydagarna. Här hittar du all festivalinfo du behöver. Scrolla igenom för att säkerställa att du är väl förberedd och kan njuta av festivalen på bästa möjliga sätt.

Rave Right

Vi vill skapa en trygg och njutbar atmosfär för alla besökare. Genom att följa riktlinjerna för serveringsområden, åldersgränser, och övriga regler bidrar varje festivalbesökare till att upprätthålla ordning och säkerhet. Anvisningarna är utformade för att minimera risker och skapa en trivsam miljö för alla. Genom att följa festivalinfon skapar vi tillsammans en festivalkultur som bygger på respekt och gemenskap, vilket gör upplevelsen minnesvärd för alla inblandade.

Vill du engagera dig? Läs mer om att bli funktionär.

Riktlinjer

Serveringsområde

Är i det område du som gäst kan dricka alkohol. mån-tors är det i tälten med tillhörande uteservering. Fredag & lördag kväll kommer hela området att vara ett serveringsområde. Då kommer vi att ha begränsning på alkohollöp till max 2 enheter per köp. Men samtidigt kan du röra dig fritt på området med din dryck.

Ålder

Vi kommer under fredag & lördag kväll att ha 18 årsgräns efter kl 21. Vi tillämpar inte i målsmans sällskap.

Hundar

Vi älskar hundar men i sammanhang med mycket folk kan de reagera och därför är de inte tillåtna i tälten eller på området fredag & lördag kväll.

Rökning

I och med den ny lagen den 1/7 2019 kommer vi att hänvisa rökarna till speciella områden på festivalen. De kommer att vara tydligt uppmärkta.

Cyklar

För att undvika cyklar inne på området hänvisas cyklar till parkeringen på salutorget.

Klädsel

Hel & ren samt har vi som arrangör rätt att neka folk med opassande klädsel.

Toaletter

Det finns vattenspolande toaletter vid ”gamla taxi”. Handikapptoalett finns inne på Hotel Terraza.

Sexuella trakasserier

Har vi nolltolerans mot, kontakta personal eller ordningsvakter om du utsätts för det.